Tillbaka

Karlsson etta direkt i Spanien

Publicerad 12-12-2018 Okategoriserade

Artikel om Robert S Karlsson som Anders Friberg jobbar med.

Det har gått tre år sedan Robert S Karlsson flyttade hem till Kalmar från proffstouren i Kanada. Då var han på topp av sin karriär men samtidigt under ytan mådde han inte alls bra med det rotlösa livet långt från familj och vänner.

Efter ett välbehövligt uppehåll och distans till golfen var han i år tillbaka som proffs på hemmaplan på betydligt mindre Nordic Golf League.

– Det är inte lätt att bara komma tillbaka och spela på den nivån man haft. Samtidigt så kände jag under det här året att det gick bättre och bättre hela tiden. Visst, jag missade mitt mål att komma bland de fem bästa och ta en plats på Challenge Tour men det var ändå godkänt, säger Robert S Karlsson, när Sporten når honom i Estepona på den spanska solkusten.

Se nyheten i sin helhet i Barometern

Text: Lasse Hansson