Referenser

Cyklist Emmy Andersson

Publicerad 29-11-2016

Under hösten 2016 tog jag kontakt med Anders Friberg. Jag sökte någon som kunde hjälpa mig med den tunga säsong jag haft mentalt med många krascher på cykeln och skador som gjort mig rädd och osäker på min egna förmåga. Något som även gjort mig rätt ledsen och orolig i mitt privata liv.

När jag träffade Anders så kände jag direkt en trygghet med honom och att han skulle kunna hjälpa mig med mina problem. För det syntes så väl att han ville de bästa för mig.

Vi började att arbeta med att bli av med min felaktiga bild jag hade i huvudet genom bland annat andningsövningar och avslappningsövningar. Med hjälp av Anders började jag istället att peppa mig själv, se hur jag cyklade på rätt sätt, tro på mig själv och hur jag gjorde det jag älskade med glädje igen.

Under hösten har en stor förändring skett inom mig, jag är nu mycket mer stabil i mig själv, jag oroar mig mindre och gör jag det kan jag släppa det snabbare. Jag har även förbättras fysiskt genom min mentala träning. Vi har arbetat fram en tydlig plan för 2017 och nu vet jag allt jag behöver göra för att nå dit. Vilket gör att mitt självförtroende har stärkts och jag tror att jag kommer att komma till startlinjen 2017 så förbered jag bara kan vara.

Jag skulle varmt rekommendera Anders till alla som vill ta sitt idrottsutövande ett steg längre.

Emmy Andersson (www.emmyandersson.se) 29.11.2016
Cyklist i De Sprinters Malderen