Referenser

Skandinaviska Ledarhögskolan

Publicerad 18-04-2013

Sedan vi på Skandinaviska Ledarhögskolan fick kontakt med Anders 2008 har vi haft ett nära samarbete som har omfattat en rad punkter.

  • Anders har hjälpt oss att göra vår organisation mer lättstyrd och mer effektiv. Han har gjort detta både genom att fungera som adjungerad styrelseordförande och genom möten med personal och kunder.
  • Undertecknad och min fru Elene Uneståhl har tillsammans med Anders utvecklat en diplomkurs i Ledarutveckling med namnet UCL – Utvecklande och Coachande Ledarskapsträning. Efter två testkurser med oss tre som kursgivare kommer den att drivas av SLH:s business parter i form av ett franchisesystem.
  • Anders har också medverkat i andra SLH utbildningar och har där uppskattats mycket för sina erfarenheter från företagssidan och för sin förmåga att förmedla praktiska tips för utveckling av både små och stora företag.

Anders har på ett unikt sätt lyckats att översätta filosofin, modellerna och principerna i Mental Träning och Coaching till företagsvärlden och har på det sättet skapat samma intresse hos näringsliv och offentlig förvaltning som idrottsvärlden sedan årtionden tillbaka visat för detta område.

Som person har Anders en stor social och emotionell kompetens vilket gör att han snabbt blir omtyckt i alla läger. Detta gör också att omgivningen blir ännu mer mottaglig för de viktiga budskap som Anders förmedlar
Jag vill slut varmt rekommendera Anders och lyckönska de ”kunder” som lyckas med den tidsmässigt allt svårare uppgiften att få ta Anders tjänster i anspråk.

Skandinaviska Ledarhögskolan (www.slh.nu) 28.02.2013
Lars-Eric Uneståhl
President – SLH-SIU