Referenser

Golfspelaren Robert S Karlsson

Publicerad 12-12-2018

Anders är en mycket energirik och positiv person. Hans engagemang och glädje smittar av sig till sin omgivning. Alltid när vi pratas vid över telefon och jag oroar mig eller det har hänt något negativt under dagen så hittar Anders alltid ett sätt att hitta det positiva i situationen. Man känner att Anders alltid är genuint intresserad av sina medmänniskor.

Som Mental tränare är Anders mycket engagerad och passionerad och strukturerad i det vi jobbar på. Något jag har märkt den tiden vi har jobbat med varandra är vikten vid detaljer och att inte lämna några orosmoment kvar i kroppen. I mitt fall var strukturen vid sidan av golfbanan ett stort orosmoment för mig som påverkade min golf negativt. Istället för att ta genvägen och börja jobba mentalt med golfen började Anders hjälpa att coacha mig på den sociala biten vilket automatiskt gjorde att min golf snabbt började gå bättre. Han är väldigt grundlig i sitt coachande och han hjälper mig att verkligen få med mig alla delar uppför varje utvecklingssteg. Inte bara delar inom golfen utan även de viktiga delarna i livet i största allmänhet. Anders får en att både tycka om sig själv som person samt att tro på sina kvalitéer och förmågor som idrottsutövare. Anders lämnar ingenting åt slumpen i sitt coachande.

Samarbetet med Anders har gett mig en mycket positivare syn på mig själv som person samt ett mycket större självförtroende i mitt golfspel. Jag har blivit mycket mer medveten om vad jag ska lägga energi på och vad jag ska solla bort. Jag har lärt mig att visuella bilder påverkar hjärnan vilket betyder att om man matar hjärnan med positiva och optimistiska bilder så kommer jag som person efter ett tag bli positiv och optimistisk. Samarbetet har gett mig en förståelse att för att nå Europatouren som jag vill med min golf måste allt jag gör vara professionellt och tala samma språk som mitt mål. Detta inkluderar allt från golfträning, kost, fysträning, vad jag gör i det sociala osv.

På min väg till Europatouren är jag medveten om att det kommer dyka upp olika typer av problem och hinder, både på det fysiska planet men också på det mentala. Då är det väldigt skönt att veta att jag har Anders vid min sida att ta mig igenom de situationerna tillsammans med. Jag kan varmt rekommendera Anders för alla som vill bli tryggare i sig själva samt bättre på sitt yrke.

Robert S Karlsson 12.12.2018
Swedish Golf Tour

Foto: Bo Steffensen